WELCOME



БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯ



ЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

вторник, 26 март 2013 г.

Покани за рожден ден

            Тази седмица ще си имаме рожденничка. И мама направи поканите. Спрях се на възможно най-лесния и бърз мини вариант. Поне така си мислех до момента , в който започнах с оцветяване на мъничката 5.5/5.5  картинка. Не, не се оплаквам , но 17 бр. еднакви картинки ми дойдоха леко в повече...

 Красивите цветни хартийки са ми подарък от едно талантливо другарче Светлето Beautiful Chaos Art

Тони , благодаря веднага се включвам  при теб Точица трета -Покана

10 коментара:

  1. Напълно те разбирам за еднаквите картинки. Точно поради тази причина все по-рядко се заемам с правенето на покани. Много готини, цветни са станали! Тортичката си я направила много ефектна.Весел празник на рожденичката. :)

    ОтговорИзтриване
  2. This s so adorable, love those invitations. I can see that making 17 is a job in it self, but it is so worth it when they turn out this fantastic :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ха-ха, сигурно на всички ни се е случвало сами да се вкараме в някой капан :). Но поканките са станали направо страхотни! И съм сигурна, че децата ще очакват точно такава торта ;). На рожденичката пожелавам един незабравим празник!

    ОтговорИзтриване
  4. Хахахаа, даааам, трябва да е било тегаво оцветяването на 17 еднакви картинки, но напълно си е заслужавало, Вили! <3 Представям си каква огромна усмивка ще докара на лицата на поканените и на рожденичката! :)))) Получили са се толкова сладки по момичешки, а това, че са мънички ме очарова още повече! Нали малките картички са ми слабост... :))) <3
    Да ти е жива и здрава рожденичката и приятно празнуване! <3
    ХОХО

    ОтговорИзтриване
  5. Ей че сте сладки! Пак ми спестихте критичните коментари, които със сигурност си заслужавам. Надявам се да се получи весел и щур празник.

    ОтговорИзтриване
  6. Аз пък правя една и я снимам, че и без това се каним с мейли :)))
    Но твоите са станали много сладурски, хартиите наистина са хубави, а тортите - ефектни и съблазнителни!:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Много симпатични покани, с много мило излъчване! И аз понякога се затруднявам, когато трябва да правя по повече от дадена картичка. Някак се губи емоцията и креативността, която обзема човек, когато правиш нещо за първи път. Но пък така радваш толкова много хора :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  8. Много са сладки! Заслужавал си е трудът! И аз преди време правих покани за рожден ден и точно за да не оцветявам 12 пъти, използвах готова картинка. Вярно, че не е същото, но все пак...ако желаеш заповядай в моята игра - покани.
    http://toni-tochica.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

    ОтговорИзтриване
  9. 17?!? Ти си герой! При това герой, справил се отлично и създал едни цветни, весели, забавни, приканващи към сладки изкушения и забавления, покани! Браво!

    ОтговорИзтриване
  10. И аз мисля, че си истински герой с цели 17 бройки. Но пък изглеждат чудесно наистина тези малки бижута и със сигурност ще подарят на получателите си големи усмивки. :)ххх

    ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ