WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

четвъртък, 28 март 2013 г.

Колкото повече, толкова повече

       Направих една голяма грешка. Позволих на днешната рожденничка / слънчицето ни Йови/ да си реши какво да има на картичката. Изборът на картинка премина горе долу бързо, след което се започна ходенето по мъките.
    Оказа се, че иска от всички цветенца и  лъскави дреболийки / как помни всичките ми налични джунджурии../.  След дълги убеждения стигнахме до този съкратен вариант.. хаха..Разбира се оставихме "задължителните". С хартиите беше лесно- просто и предложих само 5,6...
     Е, теменужките са си моето допълнение, мислих си да са само от този вид цветенцата ама ще е друг път.. Малко ми е  в повече и размера 16/16.
                                   Какво ли не бихме направили за децата си...
                          И както е казал мечо Пух " Колкото повече, толкова повече.."
                                     
     Включвам се в предизвикателството на Кали    "Богато украсена картичка"

10 коментара:

 1. Да ви е живо и здраво слънчицето ,Вили ! Много да ви радва ! И знае - колкото повече, толкова повече :) ! Весел детски празник на Йови !

  ОтговорИзтриване
 2. Сега да върна жеста :) - на живо е мнооого по-хубава! И на теб не ти личат лъскавките сърчица.
  И за догодина да намериш картинка с конче! Всъщност има още една опция, ама не знам къде ще намериш живо жирафче.
  Целувам ви!

  ОтговорИзтриване
 3. ~Честит скъп празник и на рожденичката, и на родителите!~
  От сърце ви пожелавам да бъдете много здрави, усмихнати и винаги обичащи и обичани.
  А картичката ти е чудесен израз на мечопухската дълбока и по детски искрена философия. Много, много весел празник, мило семейство! Поздрави и прегръдки :)ххх

  ОтговорИзтриване
 4. Пожелавам на съкровището ти живот, изпълнен с красота и приключения! Детето има вкус, картичката изобщо, ама изобщо не е претрупана, цветята са стилни с ярък акцент, а и изборът картинката говори за мечтите й :)

  ОтговорИзтриване
 5. Честито на малката рожденничка! Да ви е жива, здрава, много щастлива и винаги усмихната! Много сладка и изпълнена с веселие картичка си сътворила за нея :)

  Аз писах и в блога, но да кажа и тук, разбира се, че може да се включиш в Забавата и не е нужно да имаш Фейсбук. Така, че стига да искаш веднага ще ти намерим местенце ;)

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 6. Честит празник! Картичката е много сладка. Прекрасно сте се справили.

  ОтговорИзтриване
 7. Честита рожденничка! Желая и много усмивки и забавления! Картичката е страхотна и аз малко ти завиждам за взискателната и притежателка,защото си личи,че с нея бихме се разбрали по въпроса с повечкото украси :)
  Благодаря ти,че сподели празника си с нас и се включи в моето предизвикателство! Прегръдки! Кали

  ОтговорИзтриване
 8. Честита рожденичка! Нека расте здрава, много щастлива и усмихната! Картичката е много готина! Знае какво да си избере детето. ;)

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ