WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

понеделник, 11 март 2013 г.

Цветно

      Тази картичка е за Дани -късметчето ми от осмомартенската размяна при КФ .
 Цветовата комбинация е с главна вдъхновителка  Тони-усмихнатото смарагдово момиче.
                             Авантюрата на шМи "Виртуален приятел" 
         Дали сме "виртуални"или "реални" приятели?! " Това е въпросът..."
Е как ще е пък това... Да, не сме се виждали на живо, ама си бъбрим за разни наши си неща, на нашето си пространство в интернет. Приятно и забавно е. А аз понякога успявам и да се телепортирам на място което е вълшебно...
         Не обичам да пиша дълги публикации. Мислите ми толкова бързо подскачат ту насам, ту натам, че едвам смогвам да хвана някоя.....заблудена.
     КФП 159 - Бинго  където предизвикателството е от Мира (Just Me) - перли, панделка, цветя.

8 коментара:

 1. Точно това е въпростът, мила Вили! :) В прехвърчащи и пърхащи мисли, хвана точно тази, която пуснах с моето послание на крачето. Благодаря ти, че освен с вълшебната си картичка ме докосна с малкото, но безкрайно мили и точни думи. Начинът, по-който оцветяваш, винаги ме впечатлява със своята нежност и лекота,точно както и сега. А пък цветята, които подаряваш на Дани и Тони със сигурност си откъснала от някое от онези вълшебни местенца. От сърце се радвам, че вече си авантюрист. Прегръдки :)xxx

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти. Винаги си толкова мила. Аз не съм много доволна от оцветяването, което правя...

   Изтриване
 2. Толкова е нежна и феерична тази малка кокетна дама...на мен също ми харесва как си я оцветила...всъщност цялата картичка много ми харесва!Поздрави и хубава вечер от мен! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Виленце, малко ми бледнее картинката, но иначе пак си направила мнооого хубава картичка. Цветята са супер!

  ОтговорИзтриване
 4. Разкошна е! "Смарагдовият" цвят и лилавите нюанси ми напълниха душата! Печатчето е изключително сладко!

  ОтговорИзтриване
 5. Вили, картичката е прекрасна! Момиченцето е толкова нежно, около него сякаш е пълно е феерия и пърхащи мечти, а тюркоазено-лилавите цветя сякаш казват "Вижте я, тя е не само прекрасна, но ще осъществи всяка своя мечта!". Не знам защо направих такава асоциация, но много точно описва това, което почувствах, гледайки твоята картичка. Благодаря ти, че уважи моя празник!

  ОтговорИзтриване
 6. А сега - завиждайте ми - тази картичка е мое притежание от вчера - сърдечно благодаря за осмомартенската феерия в лилаво :) :) :)

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасна картичка в много нежни и деликатни цветове.Страшно много ми допаднаха цветята.Благодаря ти,че се включи в моето предизвикателство при Картичкофурии.Поздрави;)))

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ