WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

петък, 2 декември 2011 г.

Коледен подарък за нашето слънчице - Кутия с кукли

   Това ще е един от подаръците, които дядо Коледа ще донесе на Йови. Куклите случайно открих в магазин second hand.Всички са с ръчно изплетени дрешки. И реших да им направя кутия.


Дефекти на кутията
До тук добре. И сега идва ужаса.Когато сложих пастата , чрез която изпъкват пукнатините и се постига състарения ефект се получи нещо което въобще не ме зарадва. Проблемът - много малки неравности, които се оцветиха от пастата.Поправка в случая е невъзможна.

Мислих да не публикувам този материал, защото кутията е под всякаква критика. Но все пак човек се учи от собствените си грешки.

5 коментара:

 1. На мен много ми харесва кутията ти - тази напукана боя и тези елхички, просто е много сладурска!

  ОтговорИзтриване
 2. И на мен кутийката ми харесва. Много при това! А пък дрешките на куклите са направо трепач. Не ми казвай че и това умееш да правиш?!:-))))))
  Браво Вили !

  ОтговорИзтриване
 3. Ах, че хубав подарък! Направо е страхотен! И мисля, че кутията е станала страхотна! И е още по-страхотна, защото е изработена от теб! А несъвършенствата, които е видяло твоето око, за останалите са невидими!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря, очаквах критики.Надявам се следващия път да се справя много по-добре.

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ