WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

понеделник, 5 декември 2011 г.

"Малката кибритопродавачка"

   Не знам дали това е картичка с изненада, това ще решат Двете елши. Но от доста време ми се искаше да си направя такова кибритче. Доста ме затрудни ограниченото пространство 6.5/8 см.
а и се оказа, че на нашия пазар се продават само един вид кибрити.

Двете елши -

Предизвикателство Картичка с Изненада  


9 коментара:

 1. Чудесна идея! По празниците кибритите у нас мистериозно изчезват, а все има нещо за палене - я свещи, я бенгалски огън, я фойерверки... Един такъв красив кибрит с коледно винтидж очарование би зарадвал всеки :) Благодаря ти, че го сподели в предизвикателството на Двете елши!

  ОтговорИзтриване
 2. И на мен ми е трудно да украсявам малки неща, но ти много добре си се справила.

  ОтговорИзтриване
 3. Моите поздравления за прекрасната идея!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Уникално красив е! Браво за идеята!

  ОтговорИзтриване
 5. Момичета, благодаря Ви. Както винаги сте много мили с коментарите си. Когато разглеждам блоговете Ви и красотите, които творите за мен всеки ден е малък празник.

  ОтговорИзтриване
 6. Много интересна идея, изненадата е пъла! :-) Освен че ми хареста много кутийката ти, бих искала да изразя възхищението си и от покривчицата на която си снимала. Незнам от къде я имаш, но майка ми има същатата и със снимките си ме върна у дома. Много ми харесва и ти благоадаря за чувството!

  ОтговорИзтриване
 7. Здравей Вили за първи път влизам в блога ти и сега ще го разгледам, но първо искам да напиша своите поздравления за красивата украса на кибритените кутийки. От тях може да станат много красиви мини-шкафчета , но наистина на нашия пазар това е единствения размер на кибритена кутия, а той твърде малък и неудобен за украсяване. Затова пък ти си го украсила перфектно. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Много топло ретро очарование има в това подаръче!Напълно в духа на предизвикателството!

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ