WELCOME



БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯ



ЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

вторник, 13 септември 2011 г.

Стъкълца

  Сигурно и Вие, когато сте били малки сте поглеждали към слънцето през цветни стъклени топчета.Спомняте ли си усещането......... Направете го отново. Хванете мъничката ръчичка до Вас и погледнете заедно. 
Един ден , когато хванете тази малка ръчичка за да пресечете улицата ще се учудите , че тя вече  е станала голяма.....




      Дъщеря ми / Йови -4 г./ беше поканена на рожден ден. Вечерта преди събитието решихме да си спретнем по едно "бижу". Може би и вашите дъщери обичат много да Ви "помагат". И това е разбираемо. Всички тези красиви хартии, панделки, цветенца, перлички................. са такова изкушение. Да се върна на темата .Двете колиета са почти еднакви. Йови си избра бял сатен, а аз черно кадифе . И разбира се нейното направихме с по мънички кристали. Тъй като нямам клещи сгънах "ушенцето" с пръсти. Е не са от известна марка, нито са с диаманти, но за нас са ценни, защото ги направихме заедно , а така също си прекарахме чудесни мигове по женски.

Декорацията на снимката "пеперуда" е от първото нещо, което имах под ръка - марля.


2 коментара:

  1. Вълшебно преживяване сте изживяли! Това са толкова прекрасни мигове, които не трябва да изпускаме - да създаваме красота заедно с децата и да общуваме по един красив и приятен начин! А бижутата, които сте си направили надминават всяка известна марка или скъпоценен камък, защото са направени с много любов, желание и са ви накарали да се чувствате добре!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно бижу сте сътворили! Да направиш нещо с детенцето си е най-ценното бижу, което межеш да имаш!

    ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ