WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

вторник, 16 декември 2014 г.

Таг с много блясък

              Нали си имам слабост към таговете....какъв по-добър начин да отбележа Коледните празници.

                          Мър-Мяу - Забавлятелство Тридесет и седмо: "Рамкирай..."
                                  КФП 247 "Да работим с шаблоните за рязане".
                                      The Crazy Challenge - Christmas
                                        CMC#62 Christmas/ Коледа
                           Simon Says Stamp Wednesday Challenge BLING IT ON !
                       Simon Says Stamp Monday Challenge Blog  ANYTHING GOES!

8 коментара:

 1. Вили, нещо първият ми опит да оставя коментар не ми се получи, затова ще гледам да се повторя, защото държа да се изкажа. :)
  Хич не е редно да сравнявам и да казвам този е по-добър от онзи, но на теб искам да ти кажа, че класата, която ни показваш е тази на Тим Холц, дизайн тийма му и отгоре. :) измислен и изпипан, прекрасен таг, многослоен в техниките, които си използвала. Нямам търпение да видя още подобни произведения от теб. :) <3

  ОтговорИзтриване
 2. Gorgeous tag! Love the striking background and colors! The pearl and gem elements are gorgeous! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Bling It On” Challenge!

  ОтговорИзтриване
 3. Съвсем се съгласявам с Джиджи - тагът е прекрасен! И аз имам слабост към таговете и напоследък само такива проекти са ми в ума. Много ми харесва твоят, и особено начинът, по който си "вплела" стенсила. Весели празници!

  ОтговорИзтриване
 4. Много класно тагче, великолепно! Благодаря, че го включи в Картичкофурийското предизвикателство!

  ОтговорИзтриване
 5. Gorgeous tag! The embossed background looks awesome! Thanks so much for joining along with the Simon Says Stamp Monday Challenge!

  ОтговорИзтриване
 6. Великолепен таг, цветове, форми, детайли - всичко е изпипано до съвършенство. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania. Успех и те очакваме отново при нас.

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ