WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Елхичката на Йови

    Йови / 6 год/  винаги се интересува за кого е картичката, която правя. Разказах и за това какво представлява   Благотворителния базар на Фондация "Нашите недоносени деца",
След което тя попита можели да направи благотворителна картичка. Всъщност, аз не знам дали може да се включват и детски картички.
                     - Да, разбира се, че можеш да направиш картичка.

             За мен главния възпитаваш фактор за едно дете е семейната среда.Тук детето разбира какво е добро и зло, тук се научава на милосърдие и толерантно, тук разбира какво е взаимопомощ, тук се учи да обича....

  Елхичката, Йови нарисува върху акварелен картон, а мама направи основата за картичката.
Показвам картичката в    предизвикателството на Te4eto  при   Картичкофуриите  „Традиционна коледна картичка в червено и зелено” 
    Не, не няма да се състезава с останалите, все пак възрастовата група има значение.Това е просто жест на благодарност към Стефи за невероятните нещица, който  тя при всяка среща подарява на Йови. / -Къде са ми нещата от Стефи? - хаха, подредена е като мен /

6 коментара:

 1. Направо ме разрева!!! И картичката е страхотна даже и за не 6 годишни!

  ОтговорИзтриване
 2. Бре, каква красота!
  То, казват, круша под ябълка не пада! - Талантливо семейство!
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 3. Трогателна история, а елхата е майсторски нарисувана :)

  ОтговорИзтриване
 4. Много е талантлива малката, ясно е на кого се е метнала! Браво, Вили, за възпитанието което й даваш. Картичката е уникална :о)

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря Ви, от името на Йови! Тя толкова се притесняваше, че не е нарисувала най-красивата елхичка.

  ОтговорИзтриване
 6. Браво на Йови! Талантливо дете си имаш! Елхичката е прекрасна! Мисля си, че не би трябвало да има проблем да участват в базара и картички на деца. Толкова е мило, че тя иска да помогне!

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ