WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

вторник, 9 април 2013 г.

Декупаж...

                   Ех  Мър- Мяу, зарадвахте ме мнооого с новото предизвикателство Не-хартиени закачки. . От доста време ми се искаше да реализирам нещо, което все отлагах.
                Ето я. Дъсчица за бележки. А къде са бележките?! Ами не знам. След дълго ровене се отказах да ги търся. Все от някъде ще излязат.....
                             Е, нямаше как да не използвам и любимо печатче. Точно и в този ъгъл е местенцето на което ще закрепя бележчиците...

  Има и още. Тази кофичка си купих  от магазина боядисана . Реших да пробвам с декупаж  директно върху тази доста лъскава боя.Оказа се, че основата не е много подходяща- все едно правиш декупаж върху лед. Но имам и още две и тях ще подготвя както си му е реда.

                           Дали пък писаните не искат това да е новата им кофичка за вода?!

                                 Да не пропусна двете бебета, хихи вече пораснали..
                                           ..и тук там едно магаре и няколко понита...14 коментара:

 1. Магията на декупажа! Обичам тази техника, още повече имам едно сандъче за съкровища от тебе, подобно на сегашната ти серия, което ползвам активно и не оставям празно :) Красота! За разлика от игривите кончета, котките може би просто искат да помагат ;)

  ОтговорИзтриване
 2. С тази кофа на рози ме спечели завинаги! Прекрасна е! Обожавам всичко свързано със шаби шик! По всичко личи ,че декупажа е още един твой талант!

  ОтговорИзтриване
 3. Ех тази кофа, тази кофа... страхотна! И дъсчицата е много хубава и с КОФАТА са много стилен комплект! То дъска и кофа някак не звучи като нещо което може да е изискано, ама ей го на - можело!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Разкошотии невероятни си сътворила, Вили!!!Прелестни са...да не говорим, че това е един от любимите ми стилове, не само в ръчно изработените неща!Благодаря, че сподели тази красота!Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 5. БЛАГОДАРЯ! Сега се замислям, че всичкия декупаж дето съм го правила е с рози, хаха. Хайде, следващия път ще ги сменя..дали?!

  ОтговорИзтриване
 6. Аз ти знам(имам)един с маргаритки :-)
  Ама каквото ти се ще - това прави!

  ОтговорИзтриване
 7. Много стилна дъсчица - дори и без бележки. И кофичката е хубава...маците също - особено оранжевата... Пък - защо да не е новото им нещо за вода - тъкмо - и те да са "фЙешън" ;-)

  ОтговорИзтриване
 8. Ех, че хубаво. И дъсчицата, и кофата, и маците, за големите бебета да не говорим. Благодаря, Вили, за многоликата красота, която ни показа днес :)ххх

  ОтговорИзтриване
 9. Fantastic beautiful projects and very creative too
  :)

  ОтговорИзтриване
 10. А, нищо им няма на розите, на мен ми харесват много, може да не ги сменяш. ;)

  ОтговорИзтриване
 11. Освежителна публикация (за моите очи:))!Много ти се радвам,Вили,нещата са много хубави!

  ОтговорИзтриване
 12. Страхотни са и дъската, и кофата! :)

  ОтговорИзтриване
 13. Ех, ама много са хубави и двете ! С тези рози направо греят!

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ