WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

четвъртък, 26 април 2012 г.

ROSES

  Картичката е за рожден ден. Когато не познавам човека, за когото е предназначена, карам "по инстинкт".Налага ми се да сменя поне три четири идеи, хартиики, джиджавки, панделки и какво ли още не................. В такъв случай не знам до край какво ще се получи.
Включвам се в едно много нежно и романтично предизвикателство зададено от Krissbal  при Картичкофурийте.  
       Картичкофурийско предизвикателство № 113 " Картичка по рецепта"

11 коментара:

 1. И аз съм така, когато не познавам човека, за когото е предназначена картичката. :) Обичам този печат с манекена и аз вчера правих картичка точно с него, за непозната. :) Много ми харесва твоята. Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Маги! Помъчих се печата да остане на втори план, малко в далечина.

   Изтриване
 2. Ти си го казала вече и аз ще те повторя - нежна и романтична...
  :-)

  ОтговорИзтриване
 3. Дали да потретя и да кажа колко голяма доза нежност и романтика излъчва картичката ти? Еми, май потретих! Но пък като е точно така какво да се прави! Много ми хареса решението ти за печата - хем се вижда достатъчно, хем дава предимство на букетчето от тези толкова красиви рози, които виждам, че и ти си открила някъде там, при вас!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря. Да е жива и здрава електронната търговия. От тези рози съм си набучкала върху една топка от клонки - стоят страхотно.

   Изтриване
 4. Присъединявам се и аз и само да добавя, че този дискретен печат на винтидж манекена придава една мекота и женствена загадъчност на картичката, която много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 5. ...Нещо превъзходно! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 6. Много нежна картичка.Тази панделка с точки толкова добре допълва картичката и едновременно с това внася свежест и акцентира върху цветята.

  ОтговорИзтриване
 7. Нежна, ефирна картичка!Много ми харесва.
  Благодаря за участието в моето предизвикателство в Картичкофурии.

  ОтговорИзтриване
 8. Страхотно нежна картичка :)

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ