WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

понеделник, 6 февруари 2012 г.

Shabby Shick

      Shabby Shick  - е как ми се иска да имам къща точно в този интериорен стил. Голяма слабост ми е.
    Но в момента става въпрос за картички и най- вече за едно страхотно предизвикателство  Предизвикателство първо- Шаби Шик на Мис Емералд
Този път разполагах с по-вече свободно време и реши да експериментирам. Марля, акрилна боя и стикер. Много ми се искаше на картичката да присъства метален елемент, но тъй като не разполагам с такива се сетих, че имам някъде забутани метализирани стикери. За Shabby е характерно, че металните части не са лъскави, а са със неплътен слой боя или патина. Тънка четка, подходящ цвят акрил и се получи доста добър ефект. Дори от близо стикера е неузнаваем.
Друго характерно за стила са естествените тъкани и разбира се рози.Замислих се дали да се спра само на дантела, но като е гарга да е рошава - марля, страхотна материя от естествен памук.
И разбира се много рози, перли и всичко, което Ви се струва романтично -   Shabby Shick5 коментара:

 1. Много цветна и интересна картичка! Всичко, което си ползвал е много красиво! :)))

  ОтговорИзтриване
 2. Внимание до последния детайл! Това виждам аз в твоята картичка! И много красива романтична помпозност (в добрия смисъл за този стил)! А металните елементи са просто страхотни!
  Добре дошла на купона и ти благодаря, че се включи в моето Предизвикателство №1!
  А мечтата за къща в този стил ти пожелавам един ден да я осъществиш!

  ОтговорИзтриване
 3. Получила се е много красива и романтична.

  ОтговорИзтриване
 4. Absolutely stunning. You have really captured Shabby Chic and I love all the detail. Beautiful!

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ