WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

четвъртък, 6 март 2014 г.

За Мама част ІІ

     Да, това е подаръкът ми за мама. Доста трудно избрах различните джиджавки. Единственото нещо, което си беше сигурно е прелестния лунен камък. Все пак, ако не и хареса  мога да го "прекроя".

                                                                      "Нещо различно..."-Мър Мяу

9 коментара:

 1. Въх, много ме изненада, макар да очаквах нещо подобно, както беше загатнато в предишната публикация. Разкошно е! А също ми харесва и това "мога да го прекроя" - аз се почувствах много добре, когато си го помислих за първи път :) Да попитам - елементите бяха ли патинирани или ти си ги докарала така?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ех, как го чаках твоя коментар. Патината си е мое дело. Направих я с акрилна боя. Издържлива е. Имам един часовник, които направих преди година. Не е мръднал. Да, знам че има специални патини, но малко са соленички.., хихи...

   Изтриване
 2. Очарователно бижу!
  И часовникът - работи! / Проверих по снимките - секундарникът се движи!/
  Поздравления - отличен дизайн!

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесен подарък, Вили! Много стилен! Да ти е жива и здрава мама!
  Поздрав за севлиевския Балкан!

  ОтговорИзтриване
 4. Еха, чуден подарък! Браво, Вили, майстор си не само на картичките!

  ОтговорИзтриване
 5. Ееех, де да бях на мястото на майка ти - искрено и завидях! Много е готин, а патината е тъкмо на място, иначе нямаше да е толкова хубав!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Вили, много красив подарък си й направила!

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ