WELCOMEБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ,ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ НА НЕЩИЦАТА, КОИТО ПРАВЯЗА МЕН ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИДЕИТЕ МИ ЗА ЛИЧНИ ПРОЕКТИ, НО НЕ И ЗА ТАКИВА С ТЪРГОВСКА ЦЕЛ.

сряда, 13 март 2013 г.

За един господин на 6 г.

                                           Дъщеря ми каза:
            - Струва ми се, че това момче не е на 6 г.Изглежда по-голямо..
                                   /Хаха/..
           -Това означава ли, че не ти харесва картичката?!
Card Mania Challenges - Многослойна картичка

8 коментара:

 1. Ех, тези деца с тяхната неподправена критика :) Моят юнак на почти 6г. расте един такъв висок и снажен с леко пренебрежителен поглед, та от наша гледна точка, съвсем си е точна и на място картинката. Ти може и да не си доволна от оцветяването си, но пак ще повторя - харесвам твоето внасяне на цвят, нежно, но въздействащо. Момчешката ти картичка определено ми допадна:)ххх

  ОтговорИзтриване
 2. Ще се съглася с Йови - по-голям изглежда, ама нали всички деца искат да са по-големи и се изживяват като такива...
  Много ми харесва тази картичка и този път картинката не бледнее :-)

  ОтговорИзтриване
 3. Вили, картичката обаче е много готина и много момчешка. Великолепен дизайн! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Късмет и ще те очакваме отново при нас.

  ОтговорИзтриване
 4. Е, минал е първите си 6 години този младеж, но това е част от пожеланието на картичката - да порасне голям! :P <3 Супер е картичката! Скечът, банерът, дизайнерските хартии - просто всичко си е на мястото и изглежда много момчешко! :))) Скейтърът също е оцветен много хубаво! Браво, Вили! :))))

  ОтговорИзтриване
 5. Е, този малък господин е просто страшен! Много ми харесва цялостното излъчване на картичката, точно като весело игриво хлапе!

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 6. Както беше вече казано по-горе, децата искат да изглеждат по-големи и да ги приемат като такива и този малък господин мнооого побре играе ролята :) Хубава момчешка картичка!

  ОтговорИзтриване
 7. И според мен е много подходяща и с готино момчешко излъчване!:)

  ОтговорИзтриване
 8. Hello Vilini!! I love the muted yet fresh papers you've used with that fab guy!

  ОтговорИзтриване

БЛАГОДАРЯ